Flow-Flow message: Stream with specified ID not found or no feeds were added to stream

Us convidem a participar en la 4a edició de la Caminada de la Llum, una vegada sembla que es veu el final de la Pandèmia.

I ja este, preparant aquesta 4a edició, que tot i que tindrà alguns protocols encara, podrà ser presencial. 

Tots els beneficis de l’activitat es destinaran enguany, novament, a la campanya de construcció de vivendes per les famílies més desfavorides, a través de la Fundació Vicente Ferrer. Amb la teva participació a la caminada podran seguir ampliant el número de vivendes construides, i aconseguir que més famílies sense recursos se’n beneficïin.

Com pots participar a la Caminada de la Llum 2021

L’objectiu de la Caminada és que entre tots i totes aconseguim recollir prou diners per a la construcció d’entre 2 i 4 vivendes noves.

  1. Inscriu-te a una de les 2 opcions:
    • Caminada presencial en alguna de les ciutat organitzadores
    • Caminada Virtual, des de qualsevol lloc
  2. El donatiu per participar serà de 10€.
  3. L’obseui per a tots els participants a les Caminades presencials serà novament una samarreta commemoriativa (En la opció virtual no hi ha obsequi).
  4. IMPORTANT: Fes-te fotos tant si fas la Caminada presencial com la virtual i comparteix-la a xarxes socials amb els hastags: #soscovidindia i #caminadadelallum21

Notícies

Inscripcions obertes

Ja hem obert les inscripcions a la 3a Edició de la Caminada de la Llum, aquest any amb l’objectiu de recaptar fons exclusivament per les …
Read More

A les xarxes