TrailTGN
14k

CaminadaTGN i NòrdicaTGN
11k

MitjaTrailTGN
23k

MaratóTrailTGN
41k

5 de desembre de 2021

AMB EL SUPORT DE

ORGANITZAT PER

Flow-Flow message: Stream with specified ID not found or no feeds were added to stream

Aquesta nova proposta del C.E.Alliberadrenalina neix amb 5 disciplines diferents i 6 opcions de participar-hi, des de la Caminada fins la Marató, amb uns recorreguts molt entretinguts i atractius, que us faràn descobrir grans monuments de la Tarraco Romana com son l’Amfiteatre, la Capçalera del Circ, la cantera del Mèdol o el Pont del Diable, creuar platges de la Costa Daurada, volar pels camins i senderons de les nostres comarques, i arribar a la meta creuant la Plaça de la Font, on a l’època romana s’hi trobava l’arena del circ per on corrien les quàdrigues.

Ja estem treballant en la Imperial Tarraco Trail 2020, ben aviat començareu a conèixer tots els detalls.

El C.E.Alliberadrenalina és una entitat molt activa, amb especial implicació amb les activitats de la nostra ciutat, Tarragona. Els anys 2018 i 2019 ens vam fer càrrec de la organització de la UTTGN , i que en aquest 2020, passa a anomenar-se Imperial Tarraco Trail , amb organització 100% del nostre Club i posant la il·lusió i la experiència que disposem d’altres esdeveniments com la Marxa dels Roures o la de l’Aigua de Sant Magí, amb el plus que ens dóna que sigui a la nostra estimada ciutat. Ara toca seguir treballant però amb la Imperial Tàrraco Trail, qua agafa el relleu de la UTTGN.

Distàncies

MaratoTrailTGN

41k o Relleus 21k + 20k
més info

Notícies

Ofertes en allotjament

OFERTES EN ALLOTJAMENT PER L’EDICIÓ 2019 Hotel SB Express Tarragona *** Habitació individual    53.00 € Habitació doble               …
Read More

A les xarxes