12 h Trail TGN

(Tarragona)

Sant magí

Esdeveniment cancelat

Lamentablement us hem de comunicar que la direcció de les 12 hores de Trail TGN ha decidit cancelar l’esdeveniment, per falta d’inscrits.
La proposta d’un nou esdeveniment sempre es fa amb unes perspectives que ni de llarg s’estan complint. Pensem que la idea de l’esdeveniment és prou atractiva però no hem aconseguit entusiasmar als participants, que no arribeu en aquest moments a la vintena, o que potser la oferta d’esdeveniments de muntanya actualment és tan gran que és complicat encabir una nova cursa, per tant creiem que és bona decisió aparcar el projecte de les 12 hores per una altra ocasió.
Tampoc hem volgut esperar més a prendre la decisió pensant en que pugueu plantejar-vos la participació en altres esdeveniments en aquella data.
Tots els participants inscrits rebreu un reintegrament de la inscripció, i us agraïm la confiança, esperant poder comptar amb vosaltres en els altres esdeveniments que organitzem com son la 5a Marxa de l’Aigua de Sant Magí, la 9a edició de ROURES o la 2a edició de la Imperial Tarraco Trail.

Les 12 h trail al Facebook

Vols ser una de les parts fonamentals d’una cursa d’aquestes característiques?

Si vols viure la cursa d’una forma diferent i ser part de l’organització, posat en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

Skip to content