Canvis a Roures Extrem, canicross i marxa nòrdica

Degut al temporal sofert a la Conca de Barberà aquest dimarts, ens veim obligats a canviar els recorreguts del canicross i la màrxa nórdica; aquests canvis són per evitar creuar el riu Francolí, tant per evitar perills i l’acumulació de fang i bruticia que hi ha, com per no entorpir els treballs de cerca i rescat que s’estàn duent a terme.

Respecte al circuit de la extrem introduïm una modificació: al acabar Roc de Ponent baixareu directes i recorrereu un km de carretera. Un cop acabeu la tartera es seguirà baixant, pujareu a la carretera i a la dreta, seguint marques (deixareu la carretera al trobar l’avituallament). Tot aquest tram estarà encintat, així que no patiu.

La extrem pot patir alguna altra modificació posterior, com eliminar el tram de Guixeres (entre avituallament de La Riba i avituallament de Vilaverd). Restem a l’espera de com baixi el riu Francolí demà al etnrar a Vilaverd per decidir-ho.

Els circuits de marató, classica, petita i caminada NO sofreixen canvis.

Adjuntem els nous recorreguts del canicross i la marxa nòrdica, i també les guies del corredor

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *