Flow-Flow message: Stream with specified ID not found or no feeds were added to stream

A pels 9.560km – Portem la Llum a l’Índia

100%

Us convidem a participar en la 3a edició de la Caminada de la Llum, en un any atípic, on la COVID-19 ens està fent viure la vida d’una altra manera.

Però no volem aturar-nos, i encara que no poguem caminar junts, sí que ho farem de manera individual, per que a la Índia necessiten més llum, sobretot, en aquests moments. 

Tots els beneficis de l’activitat es destinaran enguany a la campanya EMERGÈNCIA COVID ÍNDIA de la Fundació Vicente Ferrer. Amb la teva caminada podran distribuir diàriament aliments a milers de famílies que el confinament, sense menjar ni feina, ha deixat en una situació de vulnerabilitat.

Com pots participar a la Caminada de la Llum 2020

L’objectiu de la Caminada és que entre tots i totes aconseguim caminar, simbòlicament, els 9.500 Km que separen Catalunya de l’Índia.

  1. Inscriu-te a una de les 4 opcions per caminar un dels trams:
    • Individual: 5€ / 10€
    • Familiar: 20€ / 50€
  2. Indica els quilòmetres que caminaràs per sumar el teu tram.
  3. En uns dies rebràs el teu dorsal personalitzat. Tens fins el 25 de juliol per completar el teu tram. (caminant, corrents o en bicicleta).
  4. IMPORTANT: Fes-te una foto amb el dorsal el dia que facis el tram i comparteix-la a xarxes socials amb els hastags: #soscovidindia i #caminadadelallum20

Notícies

Inscripcions obertes

Ja hem obert les inscripcions a la 3a Edició de la Caminada de la Llum, aquest any amb l’objectiu de recaptar fons exclusivament per les…
Read More

A les xarxes