MONTBLANC
del 22 al 25 d'octubre 2020

SUSPESA

Flow-Flow message: Stream with specified ID not found or no feeds were added to stream

Propera parada #Roures2020. Del 22 al 25 d’octubre del 2020 tens una cita a la Vila ducal de Montblanc; l’emmurallat medieval, les muntanyes exigents de Prades, els entorns protegits del Paratge de Poblet i els millors voluntaris del mon hi serem. Tu no?

Com cada edició, i aquesta no serà una excepció, tenim novetats. Aquesta vegada té nom propi: #Entrecims. Aquest 2020 neix una de les travesses més dures i espectaculars que mai hagis pogut imaginar. Després de veure com alguns corredors fanàtics no en tenen prou amb grimpar dos dies per les nostres muntanyes, hem pensat que fer-ho durant 3 dies nonstop pot ser el repte que molts esperen.

Així pren vida la novetat més exigent de la setmana de Roures, 10 cims units per els millor corriols on, recolzats en 2 bases de vida i diferents refugis, els pocs valents podreu gaudir de més de 200km en navegació i semi autosuficiència. Estàs preparat?

Tot i presentar aquesta gran novetat, en tenim més: recorregut renovat per la Clàssica i modificacions a l’Extrem i la Marató. Totes les curses estaran en marxa el dissabte, per garantir que diumenge tots ens poguem recuperar de les bogeries que ens haurà repartit aquesta setmana carregada d’adrenalina. A més, tenim guardades altres novetats que us anirem desvetllant properament.

Distàncies

Notícies

Comunicat Roures 2020

L’equip tècnic de Roures conjuntament amb la junta del Club Excursionista ens veiem obligats a prendre una difícil decisió a causa del Covid-19. Hem acordat…
Read More

Neix Entrecims

El nou repte que proposa l’equip de Roures i Alliberadrenalina, es unir els 10 cims de la zona de la forma més animal possible, una…
Read More

A les xarxes