Entrecims el teu repte

Sou molts els que heu sentit a parlar d’entrecims, doncs ha arribat l’hora de saber tot el que serà la gran novetat de Roures en aquesta 7a edició.

Neix Entrecims, ruta de 210km amb uns 12000 metres nascuts de la unió dels 10 dels cims de la zona més emblemàtics i que estan dintre dels 100 cims de la feec: Tossal Gros (nas del Gegant), La Cogulla (Miramar), Puigcabrer, Mola d’Estats, Tossal de la Baltasana, Roca Corbatera, la Cogulla (Montsant), Picorandan, Puig Pelat i Puig del Gallicant. El traçat per unir aquests cims, no tant sols creua el paratge natural d’interès nacional de Poblet i el Parc Natural del Montsant, si no que cuida cadascun dels racons, graus, corriols pels que ho fa, el resultat es un repte exigent, tècnic i amb passos aeris a l’alçada de pocs corredors.

El format d’entrecims es una cursa no competitiva, sense marcar, on la navegació amb GPS, mapa, o el llibre de ruta son un dels punts forts. Durant la travessa no disposareu de punts d’avituallament si no de 4 bases de Vida amb diferents serveis com, possibilitat de dormir, dutxar-se, descansar, menjar, bosses de vida…

L’assistència esta permesa durant tot el recorregut i a les bases de vida, per facilitar-la els acompanyants o seguidors podran saber la vostre ubicació en tot moment gracies a un seguiment via valisa GPS que tots els participants portareu, això aporta seguretat i control per part de la direcció de cursa que pot detectar errades al recorregut i avisar al corredor.

En aquesta primera edició amb un màxim de 30 participants, per poder cuidar tots els detalls i fer d’entrecims una aventura familiar i propera, prendran sortida el dijous 22 d’octubre i disposen d’un màxim de 70 hores per completar l’exigent recorregut.

Si vols saber més informació pots deixar comentari o contactar amb nosaltres, recorda que el 29 de febrer obrim inscripcions del teu repte de l’any, el 2020 serà èpic.

Uneix-te a la conversa

  1. Antoni Martí Mases ha dit:

    Estaria interessat en participar.

    1. Alliberadrenalina ha dit:

      Doncs el 29 de febrer obrim les inscripcions! Atents.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *