Canicross

*5km – 100+

Ja es un clàssic, des de la segona edició de Roures ens acompanya la disciplina més col·laborativa. I aquest any amb novetats, després de la modificació de recorregut la passada edició per els aiguats, hem decidit mantenir una distància més curta, ràpida i explosiva, per que arrancar la temporada a Montblanc sigui obligat!

Així amb uns 5km convidem a tots els corredors de canicross a vindre a gaudir d’un dissabte amb bon ambient i un escenari brutal com es la nostre Vila Ducal.

Ens veiem a Montblanc, al teu Canicross!

* les distancies i desnivells son aproximats

Fitxa tècnica

Distància 5K
Desnivell 100m
Avituallaments meta
Sortida 08.45h (dissabte)
Temps màxim 1h

Material obligatori

  1. CINTURÓ DE CANICROSS
    per la cintura de l’esportista. Ha de ser ample i còmode per a l’esportista i que permeti lligar la línia de canicross mitjançant un mosquetó d’obertura ràpida que estarà fixe al cinturó.
  2. LÍNIA DE CANICROSS
    per poder lligar el cinturó de l’esportista a l’arnés del gos. Haurà de tenir una part elàstica (amortidor). La longitud de la línia ha de ser entre 2 i 2,5m. Per lligar la línia a l’arnés del gos es farà mitjançant un mosquetó resistent.
  3. ARNÉS DE CANICROSS
    haurà de ser específic de canicross, resistent per garantir que el gos no el trencarà i s’escaparà. Haurà de prevenir al gos de rascades fetes per les parts de l’arnés que estan en contacte. Per aquest motiu no pot estar fabricat amb material abrasiu o tallant, a més ha de comptar amb zones encoixinades per una major protecció.
  4. En el cas de gossos conflictius es pot exigir un morrió i prendre la sortida en darrera posició (no es defineixen com a conflictives les races perilloses, sinó gossos puntuals).Els participants amb gossos agressius no poden prendre la sortida sense comentar-ho amb la organització.

Perfil i recorregut

Properament