Tarragona 1 de desembre de 2024

ImperialTrailTGN
26k

TrailTGN
15k

CaminadaTrailTGN
13k

NòrdicaTGN
13k

Tarraco

Organitzat per

Amb el suport de:

Aquesta és una cursa sostenible que té cura de la natura

Tarragona

Torna la Imperial Tarraco Trail

4a edició de la Cursa organitzada pel C.E.Alliberadrenalina que torna aquest any amb 4 disciplines diferents des de la Caminada fins la ImperialTrailTGN, amb uns recorreguts molt entretinguts i atractius, que us faran descobrir la gran varietat de camins i senderons que recorren els voltants de la nostra ciutat, passant per lloc emblemàtics de la Tàrraco Romana com el Pont del Diable. Curses ràpides i corredores gaudint dels recorreguts, l’ambient i fent que sigui una bona manera de tancar la temporada.

Galeria fotogràfica

ves calentant…

Curses

 

Imperial Trail TGN *26km

Més Info

*23’5K

Ideal per tots els que ja han fet la iniciació al trail i volen una mica més que la distància curta. Una mitja marató ràpida i amb un nivell asequible.que té el punt més alt amb el pas de Sant Simplici, on se separa de la Marató per dirigir-se a la zona interior de Boscos i retrobar-se amb el recorregut del TrailTGN.. Però no us enganyeu, la dosificació juga un paper important.

Us atreviu?

 

Trail TGN *15km

Més Info

*14km

Las petita de la casa, amb un recorregut molt entretingut serveix tant pels que esteu començant amb això del trail com els que us agraden les curses de muntanya express. Una cursa mar i muntanya ben parida.

Es la teva?

Caminada i Marxa Nòrdica TGN *13km

Més Info

*11K

Les dues disciplines que comparteixen recorregut. En el cas de la Marxa Nòrdica, aquest any serà l’última prova puntuable del circuit de Marxes Nòrdiques de la FEEC, en un recorregut que segur agrada molt als participants i que es comparteix amb els caminadors, que els agrada fer rutes tranquilament per gaudir en tot moment.

Tant uns com altres es trobaran un motiu per repetir.

pren nota…

Agenda

 

LOCAL C.E.ALLIBERADRENALINA

– de 18:00h a 20:00h
Entrega de dorsals

LOCAL C.E.ALLIBERADRENALINA

– de 10:30h a 14:00h i de de 17:30h a 20:00h

Entrega de dorsals

EXPLANADA PARC DEL FRANCOLÍ

– de 8’00h a 9’15h
Entrega de dorsals ImperialTrail, Trail, Caminada i Nòrdica

– a les 9’00h
Sortida Imperial Trail 26k

– a les 9’30h
Sortida Trail TGN 15k

– a les 09’45h
Sortida Marxa Nòrdica i Caminada

*Totes les sortides i arribades són des de l’Explanada del Parc del Francolí de Tarragona, darrera de la Guàrdia Urbana

– a les 12’00h
Entrega de premis Imperial Trail 26k  i TrailTGN 15k

– a les 13’30h
TANCAMENT DE META

Vols ser una de les parts fonamentals d’una cursa d’aquestes característiques?

Si vols viure la cursa d’una forma diferent i ser part de l’organització, posat en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

difusió

Notícies

 

📷📷📷 Ja teniu totes les fotos penjades al nostre facebook!!!

📷📷📷 Ara si!!! Ja teniu totes les fotos penjades al nostre facebook!!! Gràcies als nostres fotògrafs i als voluntaris que també han col.laborat fent fotos!! 💚 📷@angelmartinfuente 📷@jordisantacanaf 📷@codecshot 📷@picolalena67 Fins el 2024!!!...

🥇🥈🥉Classificacions 2023

🥇🥈🥉Teniu les classificacions en aquest enllaç: https://sportmaniacs.com/c/imperial-tarraco-trail-2023 📷 També teniu penjades les fotos del Pòdium al Facebook de la Imperial Tarraco Trail!!! 💚

⭐⭐⭐WOW⭐⭐⭐

⭐⭐⭐WOW⭐⭐⭐ Presentem l'obsequi per tots els participants de la IMPERIAL TARRACO TRAIL 2023. Samarreta tècnica amb el nostre Pont del Diable (també anomenat Aqüeducte de les Ferreres), sempre present!! 💪🏼💪🏼💪🏼

IMPERIAL TARRACO TRAIL 2023, 3 de desembre de 2023!!

IMPERIAL TARRACO TRAIL 2022, 3 de desembre de 2023!! Teniu: - Imperial TrailTGN - Trail TGN - Caminada TGN - Marxa Nòrdica TGN Informació a la nostra web http://imperialtrailtgn.com 📝Link inscripcions al perfil!! La Imperial Tarraco us espera!...

📣INSCRIPCIONS OBERTES!!!!

IMPERIAL TARRACO TRAIL 2023, 3 de desembre de 2023! Informació a la nostra web http://imperialtrailtgn.com Preu reduït fins el 10/10/2023!!! 📝Link inscripcions a la bio La Imperial Tarraco us espera! 💪🏼

IMPERIAL TARRACO TRAIL 2023

IMPERIAL TARRACO TRAIL 2023 Tarragona 3 de desembre de 2023!! Teniu: - Imperial TrailTGN - Trail TGN - Caminada TGN - Marxa Nòrdica TGN Més informació a la nostra web http://imperialtrailtgn.comLa Imperial Tarraco us espera! 💪🏼

IMPERIAL TARRACO TRAIL 2023 LLIGA TGN TRAIL

✅ CALENDARI LLIGA TGN TRAIL 2023 ✅ ✍️ RESERVAT LES DATES❗️❗️ 🚀 ARRENCA LA LLIGA❗️❗️ . Curses que es podran gaudir i competir corredors/res molt diferents, des d'un vessant per iniciar-te al Trail a la més competitiva. Com sempre perfils amb desnivells moderats però...

Fotos IMPERIAL TARRACO TRAIL 2022

📷📸 Ja teniu totes les fotos penjades!!! Al facebook de la IMPERIAL TARRACO TRAIL i a la nostra web ALLIBERADRENALINA.COM

Gràcies Voluntaris!!!

I com no pot ser d'una altra manera, tanquem la 2a Edicio de la Imperial Tarraco Trail amb la foto de les Voluntàries i Voluntaris, amb els que hem gaudit d'un merescut dinar de final de festa. No hi son tots a la fotografía, pero han estat prop de 60 persones...

Classificacions IMPERIAL TARRACO TRAIL 2022

Aquí teniu l'enllaç amb les classificacions!! https://sportmaniacs.com/es/races/imperial-tarraco-trail-2022

La Imperial Tarraco Trail al Facebook

and the winner is…

Resultats

 

Edició 2023

Imperial Trail 26k ⇒
Trail TGN 15k ⇒
Marxa Nòrdica TGN ⇒
Caminada TGN ⇒

Edició 2022

Imperial Trail 26k ⇒
Trail TGN 15k ⇒
Marxa Nòrdica TGN ⇒
Caminada TGN ⇒

Edició 2021

Campionat Catalunya Ultra Trail (FCA)  ⇒
Marató Trail TGN ⇒
Mitja Trail TGN ⇒
Trail TGN ⇒
Caminada TGN ⇒
Marxa Nòrdica TGN ⇒

Reglament

Reglament IMPERIAL TARRACO TRAIL 2023
 1. La Edició 2021 del la IMPERIAL TARRACO TRAIL (ITT a partir d’ara)  es realitzarà el proper 3 de desembre de 2023
 2. La ITT comptarà amb 4 recorreguts: Imperial Tarraco Trail, TrailTGN, NòrdicaTGN i CaminadaTrailTGN amb el mateix recorregut les dues últimes.
 3. Les sortides de cada una d’elles seran:
  1. Imperial Trail TGN: 9:00h 
  2. Trail TGN: 9:30h 
  3. CaminadaTrailTGN i NòrdicaTGN: 9’45h
 4. Els temps màxims per finalitzar les proves seran els següents:
  1. Imperial Trail TGN: 4’30h
  2. TrailTGN: 3h
  3. NòrdicaTGN i CaminadaTrailTGN: 3’30h (No competitives)
 5. Poden prendre-hi part totes aquelles persones que així ho desitgin, sense distinció de nacionalitat o sexe, sempre que s’hagin inscrit correctament. Tots els menors d’edat que vulguin participar-hi, hauran de recollir el dorsal amb el pare/mare/tutor legal que haurà d’omplir una autorització en el mateix moment. 
 6. L’edat mínima per participar a la TrailTGN i la MitjaTralTGN serà de 16anys, 
 7. Les inscripcions estaran limitades al següent nombre de participants per cursa:
  1. Imperial Trail TGN: 250 participants
  2. Trail TGN: 350 participants
  3. Caminada Trail TGN: 200 participants
  4. Nòrdica TGN; 150 participants
 8. Es premiaran els Tres primers classificats absoluts masculins i femenins a més del primer classificat de les següents categories per totes les distàncies excepte la Nórdica TGN i la Caminada Trail TGN pel fet de no ser competitives::
  1. Junior: fins a 18 anys
  2. Sènior: entre 18 i 40 anys
  3. Veterà: a partir de 41 anys
  4. Tenint en compte que:
   1. Es tindrà en compte l’edat del mateix dia de la cursa.
   2. Els premis no són acumulables, excepte en el cas dels Campions de Catalunya d’Ultres que poden ser guanyadors a més de la distància Ultra.
 9. Els corredors han de dur el pitrall sempre de manera visible a la part davantera. De la mateixa manera, cada corredor és el responsable de validar els temps de pas i de meta fent visible el seu dorsal i permetent-ne el control per part dels voluntaris
 10. Els dorsals son personals i instransferibles, no està permés participar en lloc del corredor titular del dorsal. L’organització facil.itarà el canvi de titularitat del dorsal fins a 48h abans de les sortides..
 11. No està permesa la participació amb gossos. Tampoc està permès cap tipus d’ajuda externa i queda prohibida la participació de cap altra forma que no sigui a peu. Seran motiu de desqualificació.
 12. Per participar a qualsevol de les curses és obligatori disposar de llicència federativa de la FEEC o FEDME en vigor (A o B en el cas de la Caminada i Nòrdica i C en la resta) . En cas de no disposar-ne es tramitarà una llicència temporal que s’afegirà al cost de la inscripció. 
 13. L´organització Disposa d’una assegurança de Responsabilitat Civil. Tot i vetllar per la seguretat de tots els caminants o corredors, l’organització no es farà responsable dels accidents que puguin ocasionar-se en la mateixa, el propi corredor en serà l’únic responsable.
 14. Seran motius de desqualificació: 
  1. No fer la totalitat del recorregut a peu. 
  2. No seguir el recorregut marcat 
  3. No passar per algun/alguns dels controls de pas, o no mostrar el dorsal al control de pas
  4. Contravenir les normes contingudes en el present reglament o les que l’organització pugui  establir en el transcurs de la marxa. 
  5. No socòrrer a un altre participant que ho necessiti 
  6. No dur el material obligatori 
 15. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident o incident que hagin observat. En cas de no fer-ho podran ser desqualificats.
 16. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de color blanc i vermell, i  col.locades de manera que no hi haurà una separació entre elles que superi els 100mt., també hi haurà  el suport de cartells amb fletxes direccionals en els llocs que puguin crear confusió. 
 17. Cal respectar el codi de circulació en tot moment, prestant especial atenció en els creuaments de carreteres i zones urbanes.
 18. Els participants es comprometen a respectar les normes de civisme i de respecte pels altres corredors i dels paratges naturals per on discorre la marxa. 
 19. Només es podrà abandonar en els controls de pas específics a excepció de casos de força major. En ambdós casos caldrà notificar-ho en els punts de control o bé trucant al telèfon de direcció de cursa.
 20. L’organització pot suspendre, neutralitzar o modificar el recorregut de la marxa en cas necessari malgrat que el mal temps no serà obstacle per dur a terme la marxa.
 21. Tot participant autoritza a cedir els seus drets d’imatge a l’organització perquè aquesta utilitzi o publiqui lliurement qualsevol fotografía o vídeo gravats durant el desenvolupament de la marxa.
 22. Com s’estableix en la Llei de Protecció de Dades Personals, les dades d’inscripció de les proves de la Imperial Tarraco Trail s’incorporaran a un fitxer de responsabilitat dels organitzadors amb la finalitat de fer difusió de les curses i altres esdeveniments que puguin organitzar-se sense que aquestes es cedeixen a ningú més.
 23. L’organització no té l’obligació de retornar els diners de la inscripció però estudiarà el retorn de part o el total de la inscripció depenent dels casos. En cap cas es retornarà a partir de dos dies abans de l’esdeveniment.
 24. L’organització pot modificar algun dels punts del reglament si així ho creu convenient pel millor desenvolupament de l’esdeveniment o avantatge pels corredors i caminants.
 25. La inscripció a les curses implica l´acceptació de tots els punts d´aquest reglament.
 26. L’únic material obligatori serà el got  (no n’hi haura als avituallaments ni es permetra beure a galet de les ampolles).
 27. Els detalls dels punts d’avituallament i control es publicaran una vegada estiguin confirmats, tot i aixó els diferents recorreguts tindràn, a banda de l’avituallament de meta, el següent numero de punts d’avituallament i control:
  1. Imperial Trail TGN: 2 punts
  2. TrailTGN: 2 punts
  3. CaminadaTrailTGN i NordicaTrailTGN: 1 punt

  Contacte

  Voluntaris

  Vols ser una de les parts fonamentals d’una cursa de muntanya d’aquestes característiques?
  Si vols viure la Imperial Tarraco Trail d’una forma diferent i ser part de l’organització, posa’t en contacte amb nosaltres i treballarem junts el 5 de desembre!

  Skip to content