Tarragona 4 de desembre de 2022

Organitzat per

Amb el suport de

MaratóTrailTGN
43k

MitjaTrailTGN
22k

TrailTGN
14k

CaminadaTGN
12k

NòrdicaTGN
12k

Tarraco

Aquesta és una cursa sostenible que té cura de la natura

Tarragona

Torna la Imperial Trail

Segona edició de la Cursa organitzada pel C.E.Alliberadrenalina que torna aquest any amb 5 disciplines diferents des de la Caminada fins la Marató, amb uns recorreguts molt entretinguts i atractius, que us faràn descobrir la gran varietat de camins i senderons que recorren els voltants de la nostra ciutat, passant per lloc emblemàtics de la Tàrraco Romana com el Pont del Diable. Curses ràpides i corredores gaudint dels recorreguts, l’ambient i fent que sigui una bona manera de tancar la temporada.

ves calentant…

Curses

 

Marató Trail TGN *43k / Relleus 21k + 22k

Més Info

*41km

Opció Individual i per parelles

La distància reina d’aquest any, amb un recorregut compartit amb la resta de distàncies pel camí de ronda de les platges tarragonines, per passar després a fer un recorregut interior que, tot i no tenir gaire desnivell, es un trecacames, que comença amb Sant Simplici, i segueix fins els tobogans ad ela zona del Catllar. Una marató ràpida però amb trampa.

Aquest any a més hi ha l’opció de fer-la per relleus, amb dos participants en categoria femenina, masculina o mixta, que faran el relleu a l’avituallament del Catllar, el primer relleu amb una distància de 16’5km i el segon amb una distància de 22km., una opció que esperem tingui el seu encant i afavoreixi el treball en equip.

Mitja Trail TGN *23'5km

Més Info

*23’5K

Ideal per tots els que ja han fet la iniciació al trail i volen una mica més que la distància curta. Una mitja marató ràpida i amb un nivell asequible.que té el punt més alt amb el pas de Sant Simplici, on se separa de la Marató per dirigir-se a la zona interior de Boscos i retrobar-se amb el recorregut del TrailTGN.. Però no us enganyeu, la dosificació juga un paper important.

Us atreviu?

 

Trail TGN *14km

Més Info

*14km

Las petita de la casa, amb un recorregut molt entretingut serveix tant pels que esteu començant amb això del trail com els que us agraden les curses de muntanya express. Una cursa mar i muntanya ben parida.

Es la teva?

Caminada i Marxa Nòrdica TGN *11km

Més Info

*11K

Les dues disciplines que comparteixen recorregut. En el cas de la Marxa Nòrdica, aquest any serà l’última prova puntuable del circuit de Marxes Nòrdiques de la FEEC, en un recorregut que segur agrada molt als participants i que es comparteix amb els caminadors, que els agrada fer rutes tranquilament per gaudir en tot moment.

Tant uns com altres es trobaran un motiu per repetir.

pren nota…

Agenda

 

LOCAL C.E.ALLIBERADRENALINA

– de 18:00h a 20:00h
Entrega de dorsals

LOCAL C.E.ALLIBERADRENALINA

– de 10:00h a 14:00h
Entrega de dorsals
Local C.E.Alliberadrenalina

– de 17:30h a 20:00h
Entrega de dorsals
Plaça de la Font

PLAÇA DE LA FONT

– de 6’45h a 7’20h
Entrega de dorsals MaratóTGN i UltraTrailTGN
– a les 7’30h
Sortida MaratóTGN i UltraTrailTGN
– de 8’00h a 9’10h
Entrega de dorsals MitjaTrail, Trail, Caminada i Nòrdica
– a les 9’30h
Sortida MitjaTrail, Trail
– a les 9’45h
Sortida Marxa Nòrdica i Caminada
*Totes les sortides i arribades són des de la Plaça de la Font de Tarragona

– a les 13’00h
Entrega de premis MitjaTrail i TrailTGN
– a les 17’00h
Entrega de premis MaratóTGN i UltraTrailTGN
– a les 19’00h
TANCAMENT DE META

Vols ser una de les parts fonamentals d’una cursa d’aquestes característiques?

Si vols viure la cursa d’una forma diferent i ser part de l’organització, posat en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

difusió

Notícies

 

Estem a la Marathon Trail Series TGN

Agafant el relleu dels dos anys on el c.e. Alliberadrenalina ja ha organitzat aquesta cursa de muntanya, la Marató Trail TGN aquesta vegada de la Imperial Tarraco Trail serà a la lliga de maratons de la província. Esperem que gaudiu de totes les curses que la lliga...

Ofertes en allotjament

OFERTES EN ALLOTJAMENT PER L’EDICIÓ 2019 Hotel SB Express Tarragona *** Habitació individual    53.00 € Habitació doble                58.00 € Habitació triple             58.00 € (2...

A punt els recorreguts!

Ja tenim enllestits els recorreguts de la UTTGN, amb l'especial ajuda dels Corre lledons i socis del club. Ja els coneixeu? Si es així no esperi més, fes la teva inscripció aquí

UTTGN la millor ultra d’espanya 2018

Així ho publicava Runedia, una de les plataformes de publicació i valoració de curses més important, la distància de Gran trail de la Ultra trail Tarragona es la millor valorada, però no tant sols això, al medaller també hi hem col·locat la marató i el trail. Esperem...

La Imperial Tarraco Trail al Facebook

and the winner is…

Resultats

 

Edició 2021

Campionat Catalunya Ultra Trail (FCA)  ⇒
Marató Trail TGN ⇒
Mitja Trail TGN ⇒
Trail TGN ⇒
Caminada TGN ⇒
Marxa Nòrdica TGN ⇒

Reglament

Reglament IMPERIAL TARRACO TRAIL 2021
 1. La Edició 2021 del la IMPERIAL TARRACO TRAIL (ITT a partir d’ara) es realitzarà el proper 5 de desembre de 2021.
 2. La ITT comptarà amb 5 recorreguts: MaratóTrailTGN, MitjaTrailTGN, TrailTGN, NòrdicaTGN i CaminadaTrailTGN amb el mateix recorregut les dues últimes, i una distància especial pel Campionat de Catalunya d’Ultratrails de la Federació Catalana d’Atletisme
 3. Les sortides de cada una d’elles seran:
  a) MaratóTrailTGN i UltraTrailTGN: 7:30h
  b) MitjaTrailTGN: 9:30h
  c) TrailTGN: 9:30h
  d) CaminadaTrailTGN i NòrdicaTGN: 9:40h
 4. Els temps màxims per finalitzar les proves seran els següents:
  a) UltraTrailTGN: 11’30h
  b) MaratóTrailTGN (individual i relleus): 9h
  c) MitjaTrailTGN: 4h
  d) TrailTGN: 3h
  e) NòrdicaTGN i CaminadaTrailTGN: 3h (No competitives)
 5. Poden prendre-hi part totes aquelles persones que així ho desitgin, sense distinció de nacionalitat o sexe, sempre que s’hagin inscrit correctament. Tots els menors d’edat que vulguin participar-hi, hauran de recollir el dorsal amb el pare/mare/tutor legal que haurà d’omplir una autorització en el mateix moment.
 6. L’edat mínima per participar a la TrailTGN i la MitjaTralTGN serà de 16anys, i per la MaratóTrailTGN i la UltraTrailTGN de 18anys.
 7. Les inscripcions estaran limitades al següent nombre de participants per cursa:
  a) UltraTrailTGN: 150 participants
  b) MaratóTrailTGN Individual): 200 participants
  c) MaratóTrailTGN (Relleus): 50 parelles
  d) MitjaTrailTGN: 250 participants
  e) TrailTGN: 350 participants
  f) CaminadaTrailTGN: 200 participants
  g) NòrdicaTGN; 100 participants
 8. Es premiaran els Tres primers classificats absoluts masculins i femenins a més del primer classificat de les següents categories per totes les distàncies excepte la MaratóTrailTGN per relleus::
  a) Junior: fins a 18 anys
  b) Sènior: entre 18 i 40 anys
  c) Veterà: a partir de 41 anys
  d) En el cas de la MaratóTrailTGN per parelles, els premis seràn per
  ● 1a parella masculina
  ● 1a parella femenina
  ● 1a parella mixta
  Tenint en compte que:
  ● Es tindrà en compte l’edat del mateix dia de la cursa.
  ● Els premis no són acumulables, excepte en el cas dels Campions de Catalunya d’Ultres que poden ser guanyadors a més de la distància Ultra.
 9. En el cas de la UltraTralTGN, només podrán optar a guanyar el Campionat de Catalunya els Federats per la FCA o la RFEA.
 10. L’equip amb més participants en el conjunt de les proves rebrà un obsequi.
 11. Els corredors han de dur el pitrall sempre de manera visible a la part davantera. De la mateixa manera, cada corredor és el responsable de validar els temps de pas i de meta fent visible el seu dorsal i permetent-ne el control per part dels voluntaris.
 12. No està permesa la participació amb gossos. Tampoc està permès cap tipus d’ajuda externa i queda prohibida la participació de cap altra forma que no sigui a peu. Seran motiu de desqualificació.
 13. Per participar a qualsevol de les curses és obligatori disposar de llicència federativa de la FEEC o equivalent en vigor (A o B en el cas de la Caminada i C en la resta) . En cas de no disposar-ne es tramitarà una llicència temporal que s’afegirà al cost de la inscripció. En el cas dels participants en el Campionat de Catalunya, la llicència haurà de ser la de la FCA o RFEA.
 14. L´organització Disposa d’una assegurança de Responsabilitat Civil. Tot i vetllar per la seguretat de tots els caminants o corredors, l’organització no es farà responsable dels accidents que puguin ocasionar-se en la mateixa, el propi corredor en serà l’únic responsable.
 15. Seran motius de desqualificació:
  • No fer la totalitat del recorregut a peu.
  • No seguir el recorregut marcat
  • No passar per algun/alguns dels controls de pas, o no mostrar el dorsal al control de pas
  • Contravenir les normes contingudes en el present reglament o les que l’organització pugui establir en el transcurs de la marxa.
  • No socòrrer a un altre participant que ho necessiti
  • No dur el material obligatori
  • Còrrer amb el dorsal d’una altra persona
 16. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident o incident que hagin observat. En cas de no fer-ho podran ser desqualificats.
 17. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de color blanc i vermell, i col.locades de manera que no hi haurà una separació entre elles que superi els 100mt., també hi haurà el suport de cartells amb fletxes direccionals en els llocs que puguin crear confusió.
 18. El recorregut romandrà obert a la circulació de vehicles, a excepció de la sortida pels carrers de Tarragona que serà neutralitzada per la guàrdia urbana de la ciutat i voluntaris. Cal respectar el codi de circulació en tot moment, prestant especial atenció en els creuaments de carreteres i zones urbanes.
 19. Els participants es comprometen a respectar les normes de civisme i de respecte pels altres corredors i dels paratges naturals per on discorre la marxa.
 20. Només es podrà abandonar en els controls de pas específics a excepció de casos de força major. En ambdós casos caldrà notificar-ho en els punts de control o bé trucant al telèfon de direcció de cursa.
 21. L’organització pot suspendre o modificar el recorregut de la marxa en cas necessari malgrat que el mal temps no serà obstacle per dur a terme la marxa.
 22. Tot participant autoritza a cedir els seus drets d’imatge a l’organització perquè aquesta utilitzi o publiqui lliurement qualsevol fotografia o vídeo gravats durant el desenvolupament de la marxa.
 23. Com s’estableix en la Llei de Protecció de Dades Personals, les dades d’inscripció de les proves de la Imperial Tarraco Trail s’incorporaran a un fitxer de responsabilitat dels organitzadors amb la finalitat de fer difusió de les curses i altres esdeveniments que puguin organitzar-se sense que aquestes es cedeixen a ningú més.
 24. L’organització no té l’obligació de retornar els diners de la inscripció però estudiarà el retorn de part o el total de la inscripció depenent dels casos. En cap cas es retornarà a partir de dos dies abans de l’esdeveniment.
 25. L’organització pot modificar algun dels punts del reglament si així ho creu convenient pel millor desenvolupament de l’esdeveniment o avantatge pels corredors i caminants.
 26. La inscripció a les curses implica l´acceptació de tots els punts d´aquest reglament.
 27. En el cas de la MaratóTrailTGN i la UltraTrailTGN, el material obligatori serà:
  ● Motxila
  ● Diposit de mínim 1/2L ple
  ● Manta tèrmica
  ● Llum Frontal
  ● Paravent
  ● Telèfon movil amb bateria
  ● Got o equivalent (no n’hi haura als avituallaments ni es permetra beure a galet de les ampolles).
 28. En el cas de la resta de distàncies només es obligatori el got (no n’hi haura als avituallaments ni es permetra beure a galet de les ampolles).
 29. En cas que la previsió meteorològica indiqui mal temps l’organització pot ampliar el material obligatori de la Marató amb els següents elements (amb 24h d’antel·lació):
  a. Jaqueta impermeable
  b. Segona capa tèrmica.
  c. Malles llargues o malles pirates combinades amb pernera.
  d. Guants.
  e. Gorro, tubular o similar.
 30. Els detalls dels punts d’avituallament i control es publicaran una vegad estiguin confirmats, tot i aixó els diferents recorreguts tindràn, a banda de l’avituallament de meta, el següent numero de punts d’avituallament i control:
   UltraTrailTGN: 5 punts d’avituallament i control
   MaratóTrailTGN: 3 punts
   MitjaTrailTGN: 2 punts
   TrailTGN: 2 punts
   CaminadaTrailTGN i NordicaTrailTGN: 1 punt

Contacte

Voluntaris

Vols ser una de les parts fonamentals d’una cursa de muntanya d’aquestes característiques?
Si vols viure la Imperial Tarraco Trail d’una forma diferent i ser part de l’organització, posa’t en contacte amb nosaltres i treballarem junts el 5 de desembre!

Skip to content