Trote dels innocents

(28 desembre de 2016)

*6K

Innocents

Recollida de joguines al Local del Club

*6K

Tradicionalment el 28 de desembre es celebra el dia dels Sants Innocents.

Es recorda el dia en què el rei Herodes va ordenar de matar tots els nens de menys de dos anys per desfer-se de Jesús. La cultura popular ha canviat aquest passatge macabre i ha convertit en «innocents» a aquells ingenus que porten penjada una llufa a l’esquena i no se n’adonen o també tots els qui es creuen les inversemblants històries que els expliquen.

El C.E. Alliberadrenalina amb aquest pretext ja fa uns anys que celebra la diada del “Trote dels Innocents” d’Alliberadrenalina.

Aquest any el Covid no ens permetrà que l’activitat es pugui fer presencialment, però podeu portar les vostres joguines al nostre Local Social del c/Pompeu Fabra de Tarragona, ja que som punt oficial de recollida de la Campanya de Creu Roja Joventut.

Us hi esperem!!

100% solidari

El Trote dels Innocents és un entrenament solidari 100% obert a la participació de tothom que vulgui venir el dia 28 de desembre, consistent en un circuit running urbà d’uns 6km aproximadament i d’un circuit per caminadors; ambdós arrenquen des de la cafeteria del Parc del Francolí, amb la col·laboració de Fundació Onada.

Requisits

L’únic requisit per a participar-hi és portar una joguina nova, no bèl·lica ni sexista com a inscripció per a que cap nen es quedi sense regal de reis. Les joguines recollides es lliuren a la Delegació de Tarragona de la Creu Roja Joventut per a què en faci el repartiment més adient a les necessitats de la canalla, tot plegat sota el paraigües de la campanya La Joguina Educativa.

No hi ha un pressupost mínim. La recollida es farà de 18:00h a 20’00h tots els divendres fins el 4 de gener al Local del C.E.Alliberadrenalina, al c/Pompeu Fabra de Tarragona.

Diversió i sorteig

Per fer més festiva la jornada, animem als participants a venir amb complements nadalencs o divertits.
Si descarregueu i decoreu el dorsal/llufa entrareu al sorteig d’un dorsal en una de les curses que organitza Alliberadrenalina.

 

I com que encara estem de festes nadalenques amb el refrigeri final aprofitarem per desitjar-nos, tots plegats, unes Bones Festes de Nadal i una feliç sortida de l’any vell i millor entrada del nou, essent solidaris amb els que no ho tenen tot!

Vine al Trote, aquest cop no corres per tu, ho fas pels que aquests dies també volen somriure!

El trote dels Innocents al Facebook

Perfil i recorregut

Powered by Wikiloc

Vols ser una de les parts fonamentals d’una cursa d’aquestes característiques?

Si vols viure la cursa d’una forma diferent i ser part de l’organització, posat en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

difusió

Notícies

 

Hi tornem!

Tornem a la carrega amb una de les activitats més alternatives, al límit entre una cursa, un entrenament o una trobada d'amics, surt el Trote dels innocents, amb una filosofia totalment social i il·lusionadora. Com cada edició aquesta hi tornem, ens ajudes?...
Skip to content