Canvis a Roures Extrem, canicross i marxa nòrdica

by | 24 oct. 2019 | Notícies | 0 comments

Degut al temporal sofert a la Conca de Barberà aquest dimarts, ens veim obligats a canviar els recorreguts del canicross i la màrxa nórdica; aquests canvis són per evitar creuar el riu Francolí, tant per evitar perills i l’acumulació de fang i bruticia que hi ha, com per no entorpir els treballs de cerca i rescat que s’estàn duent a terme.

Respecte al circuit de la extrem introduïm una modificació: al acabar Roc de Ponent baixareu directes i recorrereu un km de carretera. Un cop acabeu la tartera es seguirà baixant, pujareu a la carretera i a la dreta, seguint marques (deixareu la carretera al trobar l’avituallament). Tot aquest tram estarà encintat, així que no patiu.

La extrem pot patir alguna altra modificació posterior, com eliminar el tram de Guixeres (entre avituallament de La Riba i avituallament de Vilaverd). Restem a l’espera de com baixi el riu Francolí demà al etnrar a Vilaverd per decidir-ho.

Els circuits de marató, classica, petita i caminada NO sofreixen canvis.

Adjuntem els nous recorreguts del canicross i la marxa nòrdica, i també les guies del corredor

Segueix-nos

#comacabres

Notícies relacionades

↩️CALENDARI LLIGA TGN TRAIL 2024 ↩️

↩️CALENDARI LLIGA TGN TRAIL 2024 ↩️

↩️CALENDARI LLIGA TGN TRAIL 2024 ↩️ ✍️ RESERVAT LES DATES❗️❗️ 📢📢 Les nostres!!! 📢📢 14. @marxadelsroures - 20/10/2024 16. @imperialtarracotrail - 01/12/2024 🚀 ARRENCA LA LLIGA❗️❗️ Curses que es podran gaudir i competir corredors/res molt diferents, des d'un vessant per...

read more
Campanya de recollida de Joguines per la Creu Roja

Campanya de recollida de Joguines per la Creu Roja

🎁Campanya de recollida de Joguines per la Creu Roja. 🎁 Com cada any col.laborarem en la recollida de joguines per la Creu Roja. Podeu portar les vostres joguines al local del Club: - dijous dia 28 (amb Trote dels Innocents) - divendres dia 29 (tarda 18h - 20h) -...

read more

Comentaris

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content